Het seminarie

Subtitel
Jouw studiedag, productvoorstelling of receptie in een uniekhistorisch kader? De Abdij van Bornem stelt haar ruimtes graag ter beschikking voor jouw event. Ze combineert daarbij oud met nieuw en voorziet haar historisch decor van de laatste moderne technologieën.

Speechen voor een imposante boekenwand of tafelen en vergaderen in een monnikenrefter was nog nooit zo makkelijk. De Abdij van Bornem ligt bovendien op een steenworp van cultuurcentrum Ter Dilft dat met zijn eigen gamma aan congresfaciliteiten interessante combinatiemogelijkheden biedt. Meer informatie over de beschikbaarheid, tarieven en  arrangementen op maat via  www.deabdijvanbornem.be.


Liquip ex ea comm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sommige ruimtes in de Abdij van Bornem kan je huren om congressen en seminaries te organiseren. Naast koffie- en theearrangementen kunnen er ook recepties en lunches plaatsvinden. Dit kan in de daarvoor bestemde keuken door externe cateraars, of in samenwerking met onze buren van de horeca en B&B gevestigd in het lekenbroedershuis . Sommige ruimtes in de Abdij van Bornem kan je huren om congressen en seminaries te organiseren. Naast koffie- en theearrangementen kunnen er ook recepties en lunches plaatsvinden. 

Dit kan in de daarvoor bestemde keuken door externe cateraars, of in samenwerking met onze buren van de horeca en B&B gevestigd in het lekenbroedershuis .

Het kloppend hart is de uitzonderlijk goed bewaarde bibliotheek van de Cisterciënzers met enkele unieke stukken en fondsen.

De Abdij van Bornem is een bruisend centrum waarin geschiedenis, cultuur en natuurrecreatie met elkaar in dialoog treden. Met een brede waaier aan functies en historische troeven vindt ieder er wat wils. 

De te huren ruimtes zijn:
• Abdijrefter
• Sint-Thomaskapel
• Recreatieruimte
• Kapittelzaal
• Bibliotheek
• Pandgang en pandhof

Nieuwsbrief

Wil je de laatste nieuwtjes graag ontvangen via mail? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top