Nieuwe degustatieruimte voor groepen

We werken aan een gloednieuwe degustatieruimte. Dankzij de steun van Brouwerij Van Steenberge en de inzet van onze eigen gemeentelijke diensten wordt dit de plek om na een museumbezoek een Bornem Dubbel en Tripel te proeven.

De gemeentelijke diensten slaan de handen in elkaar om tegen eind juni een degustatieruimte te realiseren. De Brouwerij Van Steenberge, de trotse producent van het Bornemse abdijbier, ondersteunt het initiatief met veel enthousiasme.

De nieuwe ruimte wordt het verzamelpunt voor groepen bij de start of het einde van het museumbezoek. Na een gegidste rondleiding kan men ervaringen delen en inspiratie opdoen. Hoe kan dit beter met een degustatie van het eigen abdijbier, Bornem Tripel en Bornem Dubbel? 

De degustatieruimte zal ook ingeschakeld worden bij de verschillende evenementen die door de abdij of door externe partners worden georganiseerd. We hopen de afwerking te finaliseren tegen 26 juni zodat de bezoekers aan het Festival Stroom hier een eerste keer kunnen genieten.

Gepubliceerd op  maandag 1 apr 2024 om 15:35 uur

Nieuwsbrief

Wil je de laatste nieuwtjes graag ontvangen via mail? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top