Hoor, Voel, Ruik en Smaak de Abdij trekt talrijke bezoekers

Op 28 april vond in de Abdij van Bornem de zintuigelijke beleving-dag plaats, en wat een succes was het! Bezoekers genoten van een breed scala aan activiteiten die alle zintuigen prikkelden. Tegelijkertijd lanceerden we onze nieuwe inclusieve museale installatie. Geniet hier mee na!

28 april vond in de Abdij van Bornem de langverwachte zintuigelijke beleving-dag plaats. En wat een succes was het! Talrijke bezoekers konden genieten van een breed scala aan activiteiten die alle zintuigen prikkelden. 

Tegelijkertijd lanceerden we onze nieuwe inclusieve museale installatie, die ook toegankelijk is voor blinden en slechtzienden en doven en slechthorenden. Deze opstelling blijft en is een hele zomer te ontdekken tijdens een individueel bezoek aan de abdij. 

Bezoekers genoten onder ander van de expo :" Expo 100 jaar ‘Licht en Liefde’ & 35 jaar VITABO", Dichteres  Ann van Dessel bracht stiltepoëzie en Anna Püschel verzorgde een bloemlezing van haar ‘Encyclopedia of the Uncertain' beiden ondersteund door een gebarentolk. Illustratrice vertelde en tekende dan weer in haar gekende stijl geïnspireerd door de abdij. Een van de hoogtepunten was het audiovisueel concert van Instaporkest Bornem o.l.v. Stephanie Daelemans.

Geniet hieronder mee na door het bekijken van de foto's. 

Gepubliceerd op  dinsdag 30 apr 2024 om 09:47 uur

Nieuwsbrief

Wil je de laatste nieuwtjes graag ontvangen via mail? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top