Eerste sponsors bekend voor nieuw inclusief abdijproject

Solucious, Verstegen, Lions Club Klein-Brabant -Vaartland , Brijs Verzekeringen, Cera, Immbel Bouwprojecten en Toerisme Provincie Antwerpen verbinden zich aan het project.

De Abdij van Bornem kondigt met trots de eerste sponsors aan voor haar nieuwe inclusieve project voor mensen met een visuele of auditieve beperking. Dit initiatief zorgt voor een verrijkte ervaring aan alle bezoekers, door hen op een inclusieve manier de rijke geschiedenis en cultuur van de abdij te laten beleven.

Met veel enthousiasme kunnen we meedelen dat Solucious, de toonaangevende leverancier van voedingswaren, de sponsor zal zijn van de infozuil in de oude refter van de paters. Kruidenhandelaar Verstegen heeft zich verbonden aan het sponseren van de infozuil bij het kruidenboek van Rembert Dodoens, één van de topstukken van onze bibliotheekcollectie: 

Daarnaast zijn we verheugd te mogen aankondigen dat ook Lions Club Klein-Brabant - Vaartland, Brijs Verzekeringen, Cera, Immbel Bouwprojecten en Toerisme Provincie Antwerpen hun steun hebben toegezegd aan dit project. Hun bijdragen zullen een essentiële rol spelen in het verwezenlijken van een toegankelijke en inclusieve bezoekerservaring.

Bovendien heeft ook de Koning Boudewijnstichting ondertussen een flinke financiële ondersteuning toegezegd.

Het project staat nog open voor andere sponsors die een stop of infozuil op het klassieke bezoekersparcours willen steunen. Hierbij krijgen bedrijven en organisaties de mogelijkheid om hun naam te verbinden aan dit initiatief en leveren ze een actieve bijdrage aan een inclusievere samenleving.

De Abdij van Bornem streeft ernaar om van dit project een gemeenschapsgedragen onderneming te maken. We willen al onze sponsors nadrukkelijk bedanken voor hun bijdrage en hun geloof in dit project. Dankzij hun steun kunnen we onze deuren nog verder openzetten en een inclusieve ervaring bieden aan iedereen die de rijke geschiedenis en cultuur van de Abdij van Bornem wil ontdekken.

Voor meer informatie over het project of om daadwerkelijk sponsor te worden, kan je contact opnemen met de Abdij van Bornem. Samen maken we het verschil.

Gepubliceerd op  vrijdag 15 mrt 2024 om 14:17 uur

Nieuwsbrief

Wil je de laatste nieuwtjes graag ontvangen via mail? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top