Acteur Dirk van Dijck verwelkomt bezoekers binnenkort als gastenpater Anselmus.

De stem van Dirk van Dijck is vanaf 28 april je persoonlijke gids in de abdij . Als gastenpater Anselmus brengt Dirk, met zijn warme en lokale stem, de geschiedenis van de abdij tot leven in een nieuwe, inclusieve audio-ervaring.

Acteur Dirk van Dijck, bekend om zijn veelzijdige rollen in theater en televisie, zal voortaan de stem zijn die bezoekers verwelkomt in de historische gangen van de abdij. In zijn rol als gastenpater Anselmus zal Dirk van Dijck bezoekers meenemen tijdens een bezoek. 

Bij de zoektocht naar een stem-acteur die de waarden en warmte van de Abdij van Bornem kan overbrengen, was het belangrijk een kandidaat te vinden met een sterke lokale binding. Dirk van Dijck bleek de perfecte match. Zijn sympathieke en warme stem past perfect bij het karakter van gastenpater Anselmus.

De auditieve ontsluiting is met bijzondere aandacht ontworpen om echt inclusiever te zijn. Dit betekent dat het niet alleen een verrijking biedt voor de bezoekers met een visuele beperking, maar dat zelfs alle bezoekers dit als een meerwaarde zullen ervaren. Door onopvallende verwijzingen en beschrijvingen worden de verhalen en de geschiedenis van de abdij toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Gepubliceerd op  vrijdag 15 mrt 2024 om 13:25 uur

Nieuwsbrief

Wil je de laatste nieuwtjes graag ontvangen via mail? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top