Art of Faith festival

Christelijk familiefestival waar kunst en muziek inspireren

Wanneer

  • vrijdag 3 mei 2024 15:00 uur tot zondag 5 mei 2024 15:00 uur

Locatie

de Abdij van Bornem
Kloosterstraat 71, 2880 Bornem

Ontdek het Art of Faith Festival van 3 tot 5 mei in de Abdij van Bornem. Het is een familiefestival waar muziek en kunst de bezoekers kunnen inspireren en waar jong en oud elkaar ontmoeten. Muziek, kunst en geloof komen samen in een inspirerende omgeving. Dit jaar opent het festival voor de tweede keer de deuren op het abdijdomein. Op het programma staan workshops, optredens en een kunstexpositie, ge├»nspireerd door de christelijke traditie en toegankelijk voor iedereen. Georganiseerd door 'He is alive', biedt het festival de kans om de verbinding tussen geloof en creativiteit te verkennen tegen de achtergrond van een historisch betekenisvolle locatie. 

Meer info op de website AOFF

Gastgezinnen:

Om de verblijfskosten van artiesten te drukken is de organisatie nog op zoek naar verschillende gastgezinnen die de artiesten gastvrij willen ontvangen en een slaapplaats kunnen bieden (liefst in een straal van 10 km rond de abdij van Bornem). Gastgezinnen krijgen gratis weekendtickets voor het festival.

Reservaties:

Gezien de verwachte belangstelling en de beperkte capaciteit van de locatie, wordt aangeraden om tickets zo snel mogelijk te reserveren.

Organisatie

Leeftijd

tot 99 jaar

Categorieën

Nieuwsbrief

Wil je de laatste nieuwtjes graag ontvangen via mail? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top