Striptekenaars tekenen Bornemse bezienswaardigeheden voor het goede doel!

Op zondag 28 april is zaal Kloosterheide de plaats voor stripliefhebbers. De Stripbeurs Bornem brengt er een unieke verzameling tekeningen onder de veilhamer. Onder andere originele tekeningen van de Abdij van Bornem en andere Bornemse toeristische bezienswaardigheden.

Op zondag 28 april 2024 kan je in zaal Kloosterheide terecht voor de Bornemse Stripbeurs. Van 10 tot 17 uur kunnen bezoekers er genieten van exclusieve signeersessies met bekende striptekenaars zoals Kim Duchateau en Luc Morjeau.

Stripliefhebbers kunnen de kans grijpen om een unieke bundel met 9 ex libris aan te schaffen. Deze speciale uitgave, geïnspireerd door erfgoedlocaties zoals het Kasteel van Bornem, en de Abdij van Bornem is een samenwerking tussen negen vooraanstaande striptekenaars op initiatief van ACV Bornem. De opbrengst van de verkoop gaat naar Germaine en Basil, twee lokale organisaties die zich inzetten tegen kansarmoede in Bornem.

Bezoek een leuk evenement dat kunst, cultuur en solidariteit samenbrengt, terwijl je tegelijkertijd kan bijdragen aan een goed doel. 

Gepubliceerd op  vrijdag 5 apr 2024 om 10:00 uur

Nieuwsbrief

Wil je de laatste nieuwtjes graag ontvangen via mail? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top